Wednesday, February 9, 2011

Print fra enhver app eller enhed med Google Cloud Print


Vi bruger en masse ekstra tid  i vores dag på opgaver og forspørgelser der ikke udføres med det samme, ligesom vi læser en mail og gemmer udførelsen til senere, istedet for lige at besvare den og få det ud af verden. I den digitale verden hvor der for hver dag bliver mindre brug for printere, skal tiden jo så ikke bruges foran en computer kun for at printe. Nu skal vi nemlig ikke længere vente med at printe og tiden på det kommer ud af maskinen, en central printer på din vej kan løse opgaven.

Med Gmail til mobile og Google Cloud Print - en tjeneste, der giver mulighed for udskrivning fra enhver app på enhver enhed, OS eller browser uden behov for at installere drivere.
Printeren tilsluttes til Google CloudPrint. Kræver en Windows pc, men Linux og Mac understøttelse kommer snart. Når du er oprettet, skal du blot gå til gmail.com på din iPhone eller Android browser og vælg "Udskriv" fra rullemenuen i øverstehøjre hjørne. Du kan også udskrive støtte berettigede vedhæftede filer (f.eks. pdf eller. doc) ved at klikke på linket "Udskriv", der vises ved siden af dem.

Forbind dine lokale printere med Google Cloudprinter
http://www.google.com/landing/cloudprint/win-enable.html




Jens Sonnenborg
Web: www.oakhill.dk

No comments:

Post a Comment